Marja

Den långa resan.

Redan tonåring.

Min lilla älskling, Ronja, har blivit stor. Tretton år fyllde hon senast, tonåring med andra ord. Sådär på gränsen mellan barn och vuxen, men klok och tillgiven i alla lägen. Det är ett äventyr att få hänga med henne och det är med största respekt jag kikar in i hennes värld.

I dag har vi varit och inhandlat träningskläder. Johanna hade annat att göra, så mormor fick sitta utanför provhytten och bedöma de olika outfiten. Vi kom bra överens och det blev byxor, linnen, t-shirt och ‘kofta’ i färgskalan grått, rosa och knallcerise. En mycket nöjd tjej tackade mormor för att hon orkat vara med. Gullegumman!

Sen hämtade vi mat och for hem till mig och åt. På tunnelbanan tittade jag på henne och tänkte att det var ju inte så länge sedan jag for runt på stan med henne i sittvagnen. Ja, tiden går.

Lite senare kom Johanna efter oss och vi for till Gudrun Sjödéns Lagerbutik som i dag sålde alla blusar och tunikor för 250,- Jag hade sett ut en fin tunika tidigare som jag nu köpte. Johanna fick ett par härliga prickiga ‘haremsbyxor’, vita prickar på svart botten i skönt slinkigt tyg. Hon har långa ben, så de var så himla snygga på henne.

Vädret är varmt men mulet för det mesta. Gårdagen var väl den varmaste dagen hittills, med sol nästan hela dagen och ett par små regnskurar på kvällen. Lite regn varje dag får man räkna med.

Ha en skön torsdagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.