Marja

Den långa resan.

Bord och stolar.

På tisdag får jag mitt nya köksbord och stolarna. Det blev Mio som fick leverera. De hade samma bord som jag tittade på i går på Jysk och stolar i samma stil, men i bättre kvalitet. Stolarna fick jag dessutom för halva priset, för de var på väg till Outletavdelningen. Innan jag bestämde mig, möblerade jag om på Mio, bar stolarna till bordet och provsatt. Lite stilbrott blir det kanske, men jag är mycket nöjd. Bordet är litet, men kan bli större vid behov och stolarna är stapelbara. Vitt bord med svarta stolar blev det alltså.

Sen gick jag till Kupan och fyndade en oanvänd täckjacka. Den är grågrön och har förstås kapuschong. Duger bra som vardagsjacka och passar fint med mina mörkblå täckbyxor.
Det var första gången jag var nere på Mariedal sen jag flyttade därifrån och det kändes lite vemodigt.

Den ena maskinen i tvättstugan var full med långa mjuka hundhår och mina svarta kläder är förstörda. Värst drabbade är mina svarta linnebyxor. Det blir att rolla, rolla…

I morgon ska jag fara till HSB:s kontor och hämta ut mina nycklar. Äntligen, säger jag bara. Jag ska göra ett glädjeskutt över tröskeln när jag låst upp min dörr för första gången.

Ha en trevlig torsdagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.