Marja

Den långa resan.

Dyngsur i hällregnet.

Ritva var inte riktigt överens med halsduksrullen, som ligger i receptionen på Viva Resurs, när jag kom dit i dag. Den övrsta delen höll på och rasade, så hon skulle bli tvungen att rulla upp den och rulla ihop den igen och det är inget litet göra. Trots det var hon glad och energisk som vanligt som ni kan se.

 

Jag hade med mig 7,10 meter halsduk och fick en stor påse garn i utbyte, så nu ska det stickas. Hela halsduken är snart 2 km lång. Det fattas bara drygt 5 meter.

 

Sen gick jag till Ica-Maxi. Det hällregnade och blåste och någon snodde mitt fina paraply. När jag var färdig och skulle gå till bussen, upptäckte jag att det var borta. Jag hade antagligen glömt det på toaletten, men det var inte kvar där. Nåja, någon hade säkert glädje av mitt blå paraply med vita prickar och silverfoder i ösregnet. Själv blev jag dyngsur.

 

I kväll har vi haft årsmöte med bostadsrättsföreningen Lyktan. Det är ju en alldeles ny förening för de två nya husen, totalt bara 30 lägenheter. Jag blev invald i styrelsen, gick med på att vara suppleant, för jag tycker att de ungdomar som är intresserade ska få chansen att vara med och lära sig. Jag har ju lite erfarenhet, för jag satt några år i styrelsen för föreningen på Vargvägen och ställer därför gärna upp som stöd i bakgrunden. Jag tror att det kommer att bli bra.

 

God natt mina vänner<3

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.