Marja

Den långa resan.

Försäkringsvästar?

Några minuters ljusterapi fick jag allt i kväll på väg hem efter vattengympan. Jag kunde lika väl ha blivit utan, för ljusrören släcktes ner i går efter det att busschaufförerna klagat på att de blev bländade när de skulle köra in till hållplatserna. Umeå Energi har därför placerat en ljusdämpande film framför ljusrören.

Som ni ser av reflexerna i bilderna finns det ljuspaneler i taket på kuren också.


 

Det var ljust och fint att stå där. Pigg och glad var jag visserligen redan efter vattengympan. Åh, vad jag har saknat det varma vattnet. Knät klarade av nästan alla övningarna, men jag kände att jag var starkare på vänster sida, så ibland hamnade jag snett och höll på att tappa balansen. Men jag höll huvudet över vattenytan hela tiden.

 

Jag tittade just på  ”112 – på liv och död”  på TV och en av poliserna sa att de blev tvungna att ta på sig ’försäkringsvästarna’. Heter det inte ’säkerhetsvästarna’ eller ’de skottsäkra västarna’? Det var ingen felhörning, för den scenen visades två gånger.

 

Ha en fin torsdagskväll <3

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    LÅter skönt med vattengympan och jag anar en aning att det betyder att du är piggare. Skönt!

    Lite trist att busschaufförerna blev bländade av terapiljuset. Men tanken i dessa möraka tider var ju väldigt god; just lite ljus som terapi.
    kramar!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2012-12-01 09:43)
    Det var nog ingen som hade räknat med att ljuset skulle vara så starkt att busschaufförerna inte skulle se kanten de skulle stanna vid. Nu är ju ljuset kvar, men något dämpat.
    Ja, jag är mycket piggare, men knät är inte alls bra.:(
    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.