Marja

Den långa resan.

Men se det snöar…

Nu har det snöat nästan oavbrutet i två veckor. I dag fick jag knappt upp min balkongdörr. Jag måste köpa en liten skyffel, så jag kan kasta ner snön från balkongen. Jag är inte van att ha en så öppen och oskyddad balkong, på Vargvägen hade jag ju både tak och sidoväggar på balkongen.

 

I dag har jag träffat min tjejgrupp. Jag blev både upphämtad och hemkörd, så jag har knappt varit utomhus. Vi hade trevligt som vanligt. Både allvarliga och mer lättsamma samtal. Vi blev bjudna på broccolisoppa med sting och chokladfyllda bakverk med fruktsallad till kaffet. Mums!

 

I går kväll bestämde jag att jag inte får gå och lägga mig innan jag hittat vimpeln med GOD JUL som jag scrappade i fjol. Klockan blev nästan 03.00 innan jag hittade den längst ner i en låda som jag letat i två gånger förut. Har jag sagt att jag är envis?

Nu hänger den på min dörr i stället för en julkrans. Hoppas mina grannar blir glada över hälsningen.

 

Ha en trevlig söndagskväll <3

 

 

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-12-17 19:21)
    Jag tycker den är lite för liten när man ser den där ute i trapphuset. Om jag hinner ska jag göra en större variant. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.