Marja

Den långa resan.

Ett mammapaket.

I kväll har jag packat ett ’mammapaket’. Det är ett uttryck Johanna använder för mina paket. Det speciella med dem är att jag stoppar in lite av varje för att fylla ut alla tomrum. Dagens paket innehåller några julklappar, kardemummakaffe och julte från Indiska, den obligatoriska chokladpralinerpåsen från Coop, scrapbookingpapper och scrapbookingtidningar.

Nu tänker ni att jag är alldeles för sent ute med mitt paket. Det gör inget, för Ronja ska vara hos sin pappa och sedan fira jul en gång till med Johanna, så julklapparna kommer ändå fram ’i tid’.  Jag trodde jag skulle få besök efter jul, men logistiken och den sena planeringen gjorde det för komplicerat och dyrt. Det är ett visst pusslande med julfirandet varje år och i år firar jag ensam och med mina vänner. Det kommer att bli lugnt och skönt.

Svensk Scrapbooking kommer att ha nyårs-CC (Cyber Crop) från den 26 december och in på det nya året. Det betyder att de publicerar utmaningar och tävlingar varje dag på hemsidan, som man sedan lägger in i deras Galleri om man vill delta i tävlingarna. Jag kan alltså sitta och scrappa hela dagarna om jag vill.  

God natt mina vänner <3

 

2 kommentarer

 1. Babs

  Åj jag kommer ihåg dina mammapaket som du gör varje jul. Dom måste bli så glada när dom får det.
  Vilken solskenshistoria i förra inlägget, jag blev alldeles tårögd.
  Kram

 2. Marja Granqvist

  Svar till Babs (2012-12-21 07:41)
  Jag glömde nämna i går att jag också slängde in ett paket fina servetter från Indiska i ett tomt utrymme i paketet, så i morgon måste jag fara och köpa nya till mig själv.
  Jag är fortfarande tagen av gårdagens händelse. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.