Marja

Den långa resan.

Nu är vi här.

Nu har vi installerat oss i vår lägenhet i Barcelona. Det har varit ett hektiskt dygn, med knappast någon sömn i natt, flygresan och alla nya intryck. Allt har gått bra och vi planerar en dag i taget.

Jag hade lite svårt att få i gång internet. Jag hade fått nätverkskod och lösenord, men vet inte vad jag gjorde för fel. Men då kom hjälpen som ’från ovan’. Killen som städar lägenheterna knackade på dörren, för vi hade glömt nyckeln i på utsidan. Vi hade varit och handlat mat och hade händerna fulla med kassar, toapapper och vattenflaskor och hade bråttom in. Men det var tydligen meningen att det skulle hända och att han skulle komma, för han fixade mitt internet på nolltid.

I dag har vi rekognoserat omgivningarna, hittat en bra matbutik, ett mysigt café bakom hörnet och ätit friterad bläckfisk på en liten sylta. Vi bor verkligen bra, för på kvällspromenaden kan vi beundra Gaudis berömda byggnader. Tog några bilder i kvällsljuset.

Jag beundrade även de fina gatstenarna, även de designade av Gaudi. Hmm, folk tittade intresserat när jag gick omkring och fotade marken.

På eftermiddagen var det +16 grader ute och solgass på vår balkong på sjätte våningen. På kvällen blev det lite kyligare. Men ingen snö, konstaterade vi.

God natt mina vänner <3

6 kommentarer

  1. Larisa Karlsson

    Hej på ER!!
    Vad fint NI har det där borta..
    Önskar ER trevliga och upplevelserika dagar tillsammans..
    Titta noga efter ERA väskor!
    Bästa hälsningar från kala Umeå
    Kramar

  2. Ditte

    Tack för att jag får följa med på Barcelonaresan via din blogg.
    Jättetrevligt!
    Spännande med lägenheten, kanske något att tipsa vidare om.
    Alltid roligare att bo i lägenhet än på ett hotellrum.
    Och skönt att internet är i gång.
    Kramar! Ha det fortsatt bra!

  3. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-03-20 11:30)
    Ja, det är ju mycket ’friare’ att bo i lägenhet än på hotellrum och det blir inte dyrare heller, tror jag. Ska kanske tipsa om företaget som hyr ut här på bloggen.
    Hoppas ni får det bra i Thailand! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.