Marja

Den långa resan.

Boktips

 

Jag tog med mig ett par pocketböcker ur bokhyllan på måfå att läsa på resan och i går kväll läste jag ut Mari Jungstedts Den dubbla tystnaden’. Jag läser sällan deckare, men Mari Jungstedt har jag läst tidigare och tyckte då om hennes stil.

I min ungdom läste jag alla Maria Langs böcker och jag tycker att i synnerhet den här boken påminner mycket om Maria Lang. Detaljerade personbeskrivningar och psykologiska iakttagelser.

Jag kan rekommendera den här boken och kommer nog att läsa fler böcker av Mari Jungstedt.

Den andra boken jag tog med mig är ‘En spricka i kristallen’ av Cecilia von Krusenstjerna. Av någon anledning har jag inte läst den, kanske för att jag brukar avvakta om det blir väldigt mycket ståhej kring en bok. Jag började med den i morse och är helt tagen redan efter några kapitel.

Ha en bra tisdag <3

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2013-03-26 16:17)
    Ja, det var kanske inte meningen att jag skulle gå in.:) Det blir nog fler resor till Barcelona.
    I dag var det lite svalare, men skönt i alla fall. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.