Marja

Den långa resan.

Ordningen återställd.

Jaha, då sitter jag här hemma i min soffa och undrar… vad hände?… har jag verkligen varit borta? Alltid samma känsla när jag varit på resa.

Det blev en lång dag i går. Som tur var for vi i god tid från lägenheten, för vi hamnade på fel terminal och fick ta en matarbuss till en annan. Sen var det långa sträckor att gå och en lång kö att stå och hänga i.
Flygresan till Stockholm gick bara bra. Vi flög med Norwegian och de har nya tysta plan med bekväma säten.

När man lyfter från Barcelona far man ut över havet och jag hann ta en sista oskarp bild på havet som möter himlen. Sen lyfter man längs kustlinjen och kan vinka hejdå till den fina staden. Om man sitter på rätt sida av planet förstås.

I Stockholm hade vi några timmar innan vi kunde fortsätta till Umeå och vi skulle dessutom byta flygplats. Vi hann träffa Johanna (Ronja var hos sin pappa) och gick och åt på en kinarestaurang. Jag hade köpt några små presenter som jag fick överlämna. Det var verkligen underbart att få träffa min fina dotter och prata en stund innan hon skjutsade oss ut till Bromma. I dag längtar mammahjärtat extra mycket.

Det har varit tio fantastiska dagar i Barcelona. Det är verkligen en stad jag kan rekommendera, i synnerhet om man är intresserad av konst och kultur. Jag trodde inte att vi skulle hinna med så mycket som vi gjorde, men man blir inspirerad och vill bara se mer. Jag kan nog tänka mig att åka tillbaka dit igen.
Men det är ju alltid skönt att komma hem. Innan jag for var jag lite nere och less på vintern och livet och så hade jag den där tanden som bråkade, men i går kväll när jag öppnade dörren till min lilla lägenhet, kände jag igen att den var så mysig och att jag har det så bra. Nu ser jag fram emot våren och sommaren. Att fixa balkongen och få ta fram cykeln.

Det är långfredag i dag. Jag har varit och handlat på Ålidhems centrum och nu snurrar kläderna i tvättmaskinerna. I år blir det inget påskpyntande för min del, men jag köpte en fin bukett gula tulpaner åt mig.

Ha en lugn långfredagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.