Marja

Den långa resan.

Inte bara hundbajs.

Kvällarna är ljusa nu och i kväll var det dimma lite högre upp i atmosfären.

Jag har varit på Bishops och ätit med några gamla arbetskamrater. Det var väldigt trevligt att träffas för en uppdatering om oss själva och andra. Att hålla kontakt är viktigt, känner jag.

Före det fick jag hjälp att köra hem 40 st Akacia-plattor från Jula, så nu väntar jag på att det ska bli riktigt torrt på balkongen innan jag börjar lägga ut dem.

Det regnar och snön smälter med rasande fart. Men hu så skräpigt det är ute nu. Det är inte bara hundbajs som kommer fram, utan även flaskor, ölburkar, snusdosor, cigarettfimpar o.s.v. Jag började fundera om det bara var på Tomtebo det hade festats i vinter, men när jag promenerade in till stan från frisören i går, var det lika skräpigt längs gatorna. Usch, fy! Dessutom blåste det ganska kraftigt, så sand, damm och skräp virvlade omkring på ett motbjudande sätt.

Nu ska jag färdigställa ett häftigt kort jag gjort. Den 1 maj får ni se.

Ha en trevlig tisdagskväll <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.