Marja

Den långa resan.

Oops, I did it again.

Jag har gjort det igen. Köpt mitt tredje par likadana Ecco-sandaler efter varandra. Samma färg också. Ecco fyller 50 år och firade med 20% rabatt på hela sortimentet i går och i dag, så jag passade på att köpa sandalerna jag suktade efter redan före resan till Barcelona. Fast då var det ju inte aktuellt med sandaler.

Jag kastade ett par i flytten, så nu har jag ett par lite äldre till vardags och ett par splitternya. Sulan har blivit tunnare och lättare på den här modellen och det var en av orsaken till att jag blev sugen på ett par nya. Nu ska jag boka fotvård, måla tånaglarna röda och invänta sommaren.

I dag var det Balettakademiens dag i Glashuset på Rådhustorget och jag råkade gå förbi när de hade dansuppvisningar. En tjej dansade balett till en böljande wienervals sittande på en stol. Det var riktigt fascinerande att se. Hon dansade med hela kroppen på ett sätt att man helt glömde att hon satt på stolen. Jag antar att underlaget inte var det bästa för tåspetspiruetter.

Ha en mysig fredagskväll <3

 

8 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-04-26 18:57)
  Ja, som tur är har den här modellen funnits i minst tio år och då kan man köpa samma om och om igen. Såg att de hade börjat göra den allra första modellen på promenadskor igen… sådana som jag hade flera par efter varandra av på 80- och 90-talet. Det blir nog ett par sådana också senare i år.:)
  Ha en skön helg. Kram

 2. Ditte

  Dessa sandaler är också mina favoriter. Jag har ett par, men skall titta efter ytterligare ett par. Bekväma att gå i, även långa sträckor.
  Och så trevligt med lite dans så där utan vidare…
  Trevlig helg!
  Kramar!

 3. Mia E

  Hej,
  tack för titten på din fina blogg!
  Grattis till fyndet, det är lycka att hitta sina favoriter nedsatta i pris.
  Jag hittade hit tack vare att jag ”prenumererar” på alla sko-ord, och du skrev ju om sandaler :).
  Ett försynt tips till fler sköna sandaler är http://www.jobi.se, många kunder köper samma sandaler från år till år och skriver och tackar för att vi har dem kvar i sortimentet :).
  Ha en underbar vår i nya sandalerna!
  Hälsningar
  Mia

 4. Marja Granqvist

  Svar till Mia E (2013-04-27 17:27)
  Tack Mia för tipset!:) För mig är det viktigt att skor är bekväma och då köper man gärna det man vet fungerar.:)Ska titta in på jobi.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.