Marja

Den långa resan.

Bilder från sjön.

I dag har jag mera ont i axeln igen. Hmm… sjukgymnasten nämnde ev. artros där med, vilket jag inte riktigt ville ta in då. Men det är kanske ett skov på gång, eftersom jag känner av både knä, fotled, axel, handled och tumled just nu. Allt på höger sida. I eftermiddag ska jag i alla fall fara på sista vattengympan innan sommaren. Längtar till det varma vattnet.

Ha en fin torsdag <3

P.S. Den 17-19/7 blir det driftstopp här på bloggen då vi byter plattform. Jag åker till Norrbotten den 20/7, så då blir det ett låångt uppehåll för mig eftersom jag inte kommer att ha något internet där uppe. Hoppas jag hittar tillbaka till min blogg när jag kommer hem igen. D.S.

6 kommentarer

  1. Caroline

    Va trist med att du har mer ont i axeln idag, inget vidare med värk och den kroniska värken måste ju vara jobbig att ha med sig varje dag.
    Fina bilder, gillade tredje bilden bäst 🙂

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Jättefina bilder, det var evigheter sedan jag var ner till Nydalaområdet/sjön. Men annars var man ju som uppväxt därnere, med skogsmulle, han bodde i ett rivningshus borta vid sidan av stranden, många långa bad, och givetvis glassköp i kiosken som fanns där.

  3. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-06-14 12:25)
    Jag är fortfarande så lycklig över att jag flyttade så nära sjön och promenerar eller cyklar vid den nästan varje dag.:) Kram

  4. Ditte

    Så skönt och fint att ha vatten i närheten. Det ger verkligen ett lugn.
    Jättefina och rofyllda bilder!
    Hoppas du mår bättre efter vattengympan.
    Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.