Marja

Den långa resan.

Tillbaka!

midsommarbukett

Nu har jag kommit hem igen efter några riktigt trevliga dagar i Norrbotten. Midsommarhelgen tillbringades med två goda vänner. Jag gick ut ensam på min sedvanliga midsommarpromenad vid vattnet och fick vara med om en upplevelse som kommer i diktform lite senare. Jag hälsade på alla välbekanta träd och satt en stund och njöt av solens värme, det glittrande vattnet, de lätta fjädermolnen och lugnet.

Det blev en tur till Ikea i Haparanda och till Finland. Jag handlade en hel del, bland annat en fin present till ett födelsedagsbarn på Pentik. På Tiimari gjorde jag också ett fantastiskt fynd. Mer om det senare.

Sen putsade jag alla fönster i det blå huset. Jag gillar att putsa fönster och jag vill inte skryta, men det är måånga fönster, som öppnas som ett dragspel. Sen är det fina blomsterrabatter framför några och då fick jag klänga på en hög trappstege. Jag var himla nöjd när arbetet var klart och lovade göra om det nästa sommar.

fonstertvatt

 

Busstrejken pågår fortfarande, så i morgon måste jag cykla till sjukgymnasten på Mariehems vårdcentral. Jag har inte ännu bestämt vilken väg jag ska ta.
Sen ska jag bekanta mig med den nya bloggportalen. Det verkar som att många inte alls är nöjda med den. Jag skickade just in ett meddelande med tre saker jag tyckte inte fungerade. Fler lär det väl bli.
Jag ska försöka ladda upp ett par bilder också, men om jag inte lyckas blir ni utan.
Skriver mer i morgon.

God natt mina vänner. Jag har saknat er <3

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack snälla Ditte! Ja, jag har haft det bra, även om jag nu och då kände lite abstinens efter datorn.
    Kramar

  2. Terttu

    Hej Marja!

    Trevligt att du har kommit tillbaka. Under Midsommartiden är det säkert skönt att vara i norra Sverige/Finland tack vare ljusa nätter.

    God Natt

    Halaus Terttu

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Märta! Det var skönt med några datorfria dagar.:) Det blå huset är riktigt fint och jag trivs så himla bra där. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.