Marja

Den långa resan.

Dagens sommarpratare i P1.

Kristian Gidlunds sommarprat i P1 i dag berörde djupt. Sättet han hanterar sitt öde på, imponerar stort.

Mitt i allt kommer ett politiskt brandtal av oväntat slag. Plötsligt blir hans röst stark när han i hårda ord kritiserar dagens Sverige, där kostnadseffektiviseringen styr och människan glöms bort. ”Det är när godheten blundar som ondskan skadar mest”, sa han. Det var ord och inga visor.

Han läste även upp två viktiga inlägg ur sin blogg. Det om vad han vill ska hända när han dör och blir ett med universum.
http://ikroppenmin.blogspot.se/2013/02/varlden-jag-ramnar.html

En del av enmilahalsduken i min famn fick ett bestående minne av stora tårar när han läser brevet till det barn han aldrig kommer att få. http://ikroppenmin.blogspot.se/2012/10/till-mitt-barn-i-drommarna.html  Han säger att han lagt det på brevlådan utan adress, men vet att det kommit fram.

Kristian skriver fortfarande på sin blogg http://ikroppenmin.blogspot.se  Gå gärna in och läs.

Ha en skön söndagskväll <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Jag lyssnade med stora tårar som rullade nerför mina kinder….Så många känslor, så många tankar….
  I morgon skall jag köpa hans bok och jag kommer att lyssna på programmet en gång till. Minst!
  Och Kristians blogg läser jag ofta. Den berör….Vilken modig person han är!
  Kramar!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Ja, han är väldigt speciell och han skriver så underbart. Jag har läst hans blogg sen första början. Jag har inte köpt hans bok (än), eftersom den baserar sig helt på hans blogg, men kommer nog att göra det. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.