Marja

Den långa resan.

Plantagen.

Det blev en tripp till Plantagen i dag. Ibland längtar jag efter att få dyka in i den fuktiga blomdoftluften och njuta ett kort tag. Tills jag börjar nysa.

Jag ville ha något nytt hemma. Det blev inte tuppkammar, trots att de är så färggranna. Jag tycker inte att de är fina, de ser ju inte ens ut som blommor.

tuppkam

tuppkam2

 

Funderade på den fina irländska ljungen, men den ska man väl ha ute och det känns lite för tidigt för den.

irlandskljung

Blev lite fascinerad av den köttätande miniväxten och erbjöd den mitt finger. Ånej… det ska vara insekter om den ska reagera.

kottatande

Det blev till slut två säkra kort som jag vet att jag tål. En (till) garderobsblomma och en vacker vit kalanchoe.

garderabsblomma

I kassan frågade kassörskan varenda en både framför och bakom mig i kön om de var eller ville bli medlemmar, men inte mig! Var det för att mitt inköp var så blygsamt, månne?

I dag var det en notis i Vk om bänkarna i de nya busskurerna . Det har skrivits mycket om dem i sociala medier och kommunen har fått ta emot många klagomål.
Läs mera här http://www.vk.se/957647/bussbankar-blev-for-tranga

Ha en skön torsdagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Alltid trevligt med ett besök på Plantagen. Jag köper heller inte så mycket, men gillar att gå runt och titta. Och några tåliga växter brukar det bli. Mig har heller ingen frågat om jag vill bli medlem. Tur det, för jag vill inte det.
    Kram!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Nej jag vill inte heller bli medlem, för jag är inte så ofta där. Jag brukar köpa blommor på Buketten inne i stan. Tyckte bara att det var konstigt att hon hoppade över mig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.