Marja

Den långa resan.

Äntligen något som lindrar.

Nu blir det reklam. Nej, jag får inte betalt, utan vill bara tipsa om en produkt som hjälpt mig.

xyliderm

 

I hela mitt liv har jag haft känslig hud och eksem och provat en hel del mediciner, salvor och terapier. När jag var på apoteket i Finland blev jag rekommenderad denna gel och jag måste säga att jag redan blivit mycket bättre. XyliDerm innehåller xylitol, björksocker, (som finns i tuggummi) och är både lätt antiseptisk och mjukgörande.

Här i Sverige finns XyliDerm tills vidare bara hos det apotek som heter ’Apoteket’ och på nätet, på apoteket.se
När jag köpte en ny tub i går, sa jag att de kunde lugnt rekommendera gelen mot lindrigare eksem och kvinnan jag pratade med blev väldigt glad, för hon visste ingenting om den. Den är ju alldeles ny.

God Natt mina vänner <3

7 kommentarer

 1. Anna H

  Hej! TACK för infon jag har varit mycket fundersam på just den där produkten!! Den är verkligen en ”doldis”! //a

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag använder ganska ofta Aloe Vera gel som jag köper på apoteket och det var det jag var ute efter då jag fick det här tipset. Det är det antiseptiska i den här produkten som är uttorkande, men samtidigt är den fuktande. Värt att prova. 🙂 Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, eftersom det är en relativt ny produkt så känner inte så många till den. 🙂 Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Camilla för tipset! Lustigt namn på salvan. 🙂 Ska genast gå in och googla på den. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.