Marja

Den långa resan.

Låda på låda.

Nu har jag kört i gång ett nytt roligt projekt och jag kör med nattarbete, för det är då jag har mest energi.

Jag har en pelare för mina CD-skivor som står på TV-bänken och jag är såå less på den. Nu tänker jag stapla lådor på varandra och i varandra och får på så sätt både förvaring för CD-skivorna, för lite annat och en avställningsyta längst upp. Jag har köpt fyra lådor på Lagerhaus, två större och två mindre. Tre lådor staplas på varandra och en liten skjuts in i en större.
Så här ser lådorna ut… så de behöver decouperas.

nyttprojekt

Jag hade kvar av det fina rispappret jag köpte i Barcelona och använder det så långt det räcker. I dag har jag jagat servetter som skulle passa till det, men det blir nog lite olika stuk på lådorna…
Så här ser det ut just nu.

nyttprojekt5

nyttprojekt3

nyttprojekt4

 Och så här har jag tänkt ställa lådorna. Under de här två kommer en tredje låda.

 nyttprojekt2

Har jag månne tagit mig vatten över huvudet? Det är ett himla jobb om jag ska täcka alla ytor både utvändigt och invändigt. Vi får hålla tummarna att jag kan visa er ett färdigt resultat någon gång.

Ha en mysig fredagskväll <3

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jättesnyggt… platsar in vart som helst, kul att vara kreativ och att få utföra den kreativiteten också. Jag ritade mycket som 15 åring, och hade min absolut bästa formtopp, mitt i natten, vet inte varför 🙂 // Ha det gott!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Maria! Jag har alltid varit en nattmänniska och det är svårt att ändra på det. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.