Marja

Den långa resan.

Lurad av mig själv.

Jag lurade mig själv! Jag var alldeles övertygad om att jag hade tid hos sjukgymnasten i dag kl 13.00, men det visade sig att det var på onsdag jag hade tid. Jag hade skrivit fel på min väggalmanacka.

Jag tog mig ända till vårdcentralen, där jag blev informerad om att jag var en aning tidigt ute. Var tvungen att kolla i min almanacka och visst hade jag skrivit upp rätt datum där. Det var bara att tacka och bocka och säga att jag återkommer. Tjejen i receptionen sa att jag var så välkommen så… men på onsdag.

Lite snopet kändes det ju, men jag halkade ner för backen och promenerade till Mariehems centrum för att handla på ICA när jag ändå var i faggorna. Fick ändå lite gymnastik när jag fick böja mig och plocka i och ur de där obekväma korgarna.

Det var riktigt skönt väder… plusgrader och vårkänsla i luften.

Jag håller på att bli förkyld. Det kliar i halsen och jag vill hosta hela tiden. Alla snorar och hostar på bussen, så det går antagligen inte att undvika att bli smittad, även om jag tycker att jag inte träffar så mycket folk på dagarna. Inte så mycket som när jag jobbade i alla fall.

Jag behöver en kram. Den här björken brer ut sina armar. Den hälsar jag på varje gång jag går från bussen till vårdcentralen.

brederutsinaarmar

Ha en trevlig måndagskväll<3

6 kommentarer

  1. Ditte

    Ja, ute i god tid var du ju! Och lite träning fick du.
    Jag tyckte mycket om björken och den ser verkligen ut att vilja kramas. Kanske tycker den också att våren är på väg!
    Kramar från mig också!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag tyckte att björken såg så inbjudande ut. Har inte märkt något när den har löv. Kram tillbaka! 🙂

  2. Rebecca Boyd

    Å vad härligt! Jag har också ett träd jag alltid hälsar på (liksom på den gamla platsen jag bodde). Skönt att höra att det finns fler. 😉

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Rebecca, jag har flera träd nere vid sjön som jag hälsar på. Bl.a. den där stora granen mitt på den öppna platsen. Ett gammalt träd vid sjökanten har jag fotograferat året om för att få en fin bildsvit. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.