Marja

Den långa resan.

Tisdag och träning.

Tisdag och träningsdag, sista träningstillfället trodde jag, eftersom vi inte bokat in fler tillfällen. Jag hade ingen tid inbokad hos fysioterapeuten heller, men haffade honom i korridoren och fick komma in och prata lite med honom. Ja-a, hur hade träningen nu gått? Ibland bra, ibland mindre bra. Jag sa att jag ville göra ett uppehåll över sommaren eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer att vara i Umeå. Vi pratade lite om vad jag kan göra hemma med ex therabandet och så cyklar jag ju. Nacken är mitt största problem och det finns inte så mycket man kan göra. Tyvärr känner jag att den blir allt mer orörlig och att jag ofta får en konstig huvudvärk som jag måste parera genom att stretcha och slappna av. 

I roddmaskinen ångrade jag mig, gick och knackade på och bokade in två träningstillfällen till. ’Det var så roligt att ro i dag’, sa jag. Jag ska inte fara bort förrän till Midsommar och jag har dessutom frikort inom sjukvården hela juni, så varför skulle jag inte utnyttja möjligheten att träna? 

Blommorna på äppelträden utanför vårdcentralen hade slagit ut nu. 

appelblommor2

Jag promenerade till ICA på Mariehems centrum och på vägen dit såg jag träd med vackra rosa blommor i klasar på ett par gårdar. Googlade och tror att det är prydnadskörsbär. Väldigt fina och skira är de i alla fall.

prydnadskorsbar2

prydnadskorsbar 

”Glädje i ditt inre är bättre än rikedom.”
(Isländskt ordspråk) 

Ha en trevlig tisdagskväll <3

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.