Marja

Den långa resan.

Ett bokmärke.

Hör ni till dem som viker hundöron i böckerna ni läser? Jag måste medge att jag gör det i billiga pocketböcker, men läser jag en ’snyggare’ bok med hårda pärmar, vill jag gärna ha ett bokmärke att lägga mellan sidorna. När jag ger bort en bok vill jag gärna lägga ett bokmärke i den. Det finns fina bokmärken att köpa, eller så gör man ett själv. Det är inte svårt.

Jag gjorde ett par bokmärken på pysselträffen i söndags. Ett använde jag till månadens utmaning och där skulle man återvinna något som inte var köpt som scrapmaterial. På mitt bokmärke är rosetten tagen från en BH. Jag gillar inte rosetter på underkläder, så de klipps bort med detsamma. Jag vet att jag inte är ensam om att scrappa med BH-rosetter, eller band.

Jag fick ju lite bråttom, så bokmärket blev enkelt. En stämpel, lite klistermärken, självhäftande små bokstäver och en flärp som jag fäst med washitejp.

bokmarke

Och baksidan.

bokmarke2

Ibland lämnar jag baksidan tom och oftast skriver jag bara personens namn i stora bokstäver på framsidan. Nu blev det så här och i dag har jag skickat iväg det till en vän som en gång (för länge sedan) önskade sig ett bokmärke. 

Ha en trevlig tisdagskväll<3

8 kommentarer

 1. Lena Renström

  Hej Marja.Så fina bokmärken du gjort,helt fantastiskt tycker jag,för att inte tala om alla fina foton som du tar.

 2. Freja

  Så fint det blev! Jag viker hundöron, men i dag fick jag en snygg platt magnetbild med döskallar på av sonen, den kan nog få bli ett bokmärke tror jag!

 3. Ditte

  Vilket vackert bokmärke! Och det säger så mycket…Tror mottagaren kommer att bli jätteglad.
  Måste beundra all din kreativiter! Och jag gläds åt att få ta del av den.
  Kramar!

 4. Märta

  Mycket glädje 🙂
  Tom pocketböcker har jag svårt att vika hundöron av. Till pocketböckerna har jag skaffat ”fodral”. Men sedan skänker jag bort dem. Konstigt beteende.
  Detta bokmärke vårdas ömt och mina tankar går till dig, på morgonen, då jag oftast klarar till min glädje av att läsa en stund.
  Fin midsommar i Norrbotten! Kram och tusen tack!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Kul att du gillade det! Böcker ska vårdas ömt, till och med pocketböcker. Hoppas du kan börja läsa längre stunder igen! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.