Marja

Den långa resan.

Onsdagstema: Svartvit noja.

safe

 

Verkar lite nojigt att låsa fast en lyktstolpe. 🙂

Onsdagstema

Ha en skön onsdag<3

18 kommentarer

 1. Freja

  Hahaha, ja, det kan en tycka! Fast jag förvånad inte över nått längre, efter att jag jobbade som nattvakt på SKF i Göteborg. Min uppgift var att släcka lampor och kolla att det inte var vattenläckor någonstans, men jag brukade skämta om att jag kollade så att inte någon svarv blivit stulen. Varje svarv var i storlek som en normal tvårumslägenhet, en stöld kändes inte så sannolik. Så döm om min förvåning när jag efter en kort semester var tillbaka på jobbet och en av svarvarna faktiskt var borta… Jag fick kontakta huvudvakten och kolla att den faktiskt skulle vara borta och inte var stulen…

 2. Erik Semlan

  Ha ha, tack för din tolkning. Du gav mig dagens största garv.
  Verkligen nojigt beteende att låsa fast lyktstolpen!
  Del av räcket på en speciell gångbro över Seine i Paris där folk låser fast lås och slänger nyckeln i floden för att bevisa sin kärlek lossnade och föll ner i floden. Det är kanske att driva saken lite väl långt… förstöra en bro.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Oj, det var oväntat… att broräcket skulle falla ner. Det hade de som ville försegla sin kärlek med alla lås nog inte kunnat tänka sig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.