Marja

Den långa resan.

Ordlös Lördag: Historiskt

historiskt

historiskt2

 Ordlös Lördag

Ha en trevlig lördag <3

10 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, det är Alexander II som var tsar då Finland styrdes från Ryssland. 🙂

 1. Eva Trillian

  Nog förstår man att det är ett historiskt monument 🙂 Men jag blir nyfiken och tycker verkligen inte att temat gör sig som ordlöst 😉
  Bra bild till temat dock – nyfiken som jag blir!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Håller med dig att temat inte gör sig som ordlöst, såvida man inte lägger ut en jättekänd byggnad eller staty. Jag kunde ju ha skrivit en kommentar själv förstås…
   Det är är Storkyrkan i Helsingfors vid Senatstorget och statyn är Alexander II som var tsar även över Finland under en tid. Mycket pampig staty och han står så högt upp att det var stört omöjligt att få ett bra foto utan att det blev både vint och snett. 🙂

 2. Freja

  Så pampigt! Jag är ganska historielös, men jag tänker Helsingfors? Jag tycker jag känner igen den vita byggnaden bakom från torget i Helsingfors… Men det kan lika gärna vara i Washington, för jag är helt lost när det gäller sånt här…

 3. Anemonen

  Pampigt historiskt var det här,och spännande att få se något från Finland som är ett land jag aldrig varit i men är lite nyfiken på. Vore inte dumt med en tur dit över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.