Marja

Den långa resan.

Bondens Marknad.

bondens

Det var Bondens Marknad i dag. Jag köpte fina rödbetor, små potatisar, olika färgers morötter, spetskål och isbergssallad. Sen köpte jag ett bröd från Nisses… surdegsbröd med rågsikt och en massa olika fröer.
Det blir antagligen rödbetssoppa när tjejerna kommer till mig på onsdag. Det är ju som säsong för det. Jag kastade halva brödet i frysen för att ha till soppan och så har jag ost jag köpt i Finland. Det får duga. Jag måste fundera ut något gott till kaffet också.

I dag har jag ont i hela kroppen. Jag undrar om det är vädret… Värst är det i höger axel och nacken och jag misstänker att jag suttit för långa perioder vid datorn för att ta igen veckan jag varit borta. Snart är jag nog mogen för en ny telefon, jag skulle ju åtminstone kunna kolla min mail i den.

Nu ska jag ta en långsam promenad ner till sjön.

Ha en fin lördagskväll <3

 

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vilka fina och vackra varor du fick handlat på Bondens Marknad! Och rödbetssoppa låter helt perfekt till din träff. Spännande att se vad du knåpar ihop till kaffet.
  Hoppas att din värk snart försviiner. Kanske en kombination av väder och mycket tid vid datorn. Vetekudden kanske kan få komma fram.
  Kramar och tankar till dig!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! I morse hade jag riktigt ont, så jag tog en varm dusch och sedan blev det spikmattan. Nu tror jag att jag ska leta fram vetekudden… tack för påminnelsen. Kramar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.