Marja

Den långa resan.

Så fruktansvärt fult och opedagogiskt!

Alltså… hörni… jag vet inte… men vad tror ni att det här är för ett hus?

bunker

Under hela vintern har Peab byggt något på en tomt på min väg ner till sjön. Jag har inte riktigt förstått vad det skulle bli… det såg ut som magasinsbyggnader eller parkeringshus. När jag började cykla, for jag en annan väg, så det var inte förrän härom kvällen som jag såg vad det var.

En bunker! Att förvara små barn i! Det är den nya skolan för ettor och tvåor och den har byggts samman med den mysiga förskolan. Hur tänkte de här?

Den längsta väggen är svagt rundad. Där verkar skolsalarna vara.

bunker6

bunker9

Från gårdssidan ser det ut så här. ’Välkommen till Nornan’ står det på den närmsta dörren som är till för 1B och 2B. ’Välkommen till Vätten’ står det på dörren längre bort och det riktar sig till 1C och 2C.

bunker2

Det gamla huset och den nya bunkern är hopbyggda. Snacka om stilbrott. Fult, fult, fult!

bunker7

bunker8

Men vad är detta? Barn är mjuka och ska vistas i mjuka, välkomnande rum och byggnader. Jag skulle aldrig vilja lämna mina barn i en sådan här stålbunker. Huu! Hur ska barnen kunna utveckla sina personligheter och sin kreativitet i en sådan här omgivning? Nej, usch fy och TUMMEN NER!

Lika dumt som att rulla ut gräs på asfalten.

bunker5

 Ha en trevlig måndagskväll <3

4 kommentarer

  1. Anders

    Det är tråkigt att se förskolor som mest liknar en barnförvaringsindustri. Är det någon gång man ska våga ta i när det gäller färg och form så är det när man har med barn att göra. Grått och trist kan man i bästa fall använda till vuxna, om ens det.

  2. Ditte

    Riktigt trist och ful byggnad! Märks att ingen som arbetar med barn har fått vara med och påverkat. Hoppas verkligen att föräldrar väljer andra skolor till dina barn för denna byggnad måste hämma all inlärning. Bra att du belyser detta ! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.