Marja

Den långa resan.

Att gå nya vägar.

I dag for jag till Viva Resurs för att träffa Ritva och lämna halsduksdelen jag hämtade på Mariehems vårdcentral. Deadline för inlämning är nu på torsdag. Just nu är halsduken 12 626 meter, det svenska rekordet är slaget med råge.
Lördagen den 20 september är det öppet hus på Viva Resurs då halsduken förevisas, guldkuvert med Lantmäteriets mätningsresultat sprättas m.m. Så spännande!

Utanför stod restaurang Kummins elbil på laddning. Konstigt… jag har alltid föreställt mig att elbilar laddas där bak.

elbil

Jag gick en runda i Returbutiken och så missade jag bussen. Det var 25-30 minuter till nästa, så jag gick ner till älven och gick längs cykelvägen till nästa hållplats, som är utanför ICA-Maxi. Det blev en skön promenad i den behagliga motvinden och det fanns mycket intressant och vackert att titta på. Jag måste komma ihåg att ta nya vägar lite oftare.

tegelhuset2

vidalven6

vidalven

vidalven3

 

 Ha en skön tisdagskväll <3

2 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag har gått längs landsvägen när jag gått samma sträcka tidigare, bara för att förflytta mig från A till B, men nu blev jag nyfiken på strandvägen där jag sett folk cykla och vilket lyft det blev. Ska se om jag orkar ta en lång cykeltur också just där. 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.