Marja

Den långa resan.

På plats.

Klockan fem i morse steg jag upp och tog mig en ordentlig funderare om jag skulle åka till Stockholm, eller avboka taxin som skulle komma och hämta mig. Lusten att fara tog över och jag bestämde mig för att ta med käppen.
Jag kan inte böja mitt knä och antagligen är det den där slemsäcken bakom knävecket som är irriterad. Knät är inte rött eller inflammerat och jag har uteslutit blodpropp i vaden. Jag hoppas att det går över på ett par dagar.
Jisses, vad mycket hjälp man blir erbjuden när man går med käpp. Den gamla käppen glappade lite mellan handtaget och stocken, men jag har fått en liten tub superlim, som både lagade käppen och limmade ihop mina fingrar.

Johanna och Mara har varit här hela eftermiddagen och i morgon kommer Ronja och håller mig sällskap. Ja, det är ju därför jag är här… för att umgås med mina älsklingar. Jag tror inte de bryr sig om att jag inte är så rörlig.

Det har blivit mycket Mumin på sistone. Jag upptäckte att jag hade valt en ryggsäck med en reflex med Mumin. Det är en gammal tjänsteryggsäck, men eftersom jag inte längre jobbar har jag limmat på en reflex över loggan.

DSCN9647

Mara hade också fina reflexer på sin sele.

DSCN9648

Ha en skön lördagskväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.