Marja

Den långa resan.

Jag gör det som faller mig in.

En dag i somras gick jag omkring på ett varuhus i Finland med kameran i handen. Det fanns så mycket fint att fotografera och ibland måste man ju arrangera om sakerna så att man får den bild man vill ha.

Jag blev så ivrig så jag stylade om en säng med de här fina runda kuddarna.

stylad

stylad2Tyvärr var kuddarna för stora för min resväska, men det finns säkert liknande här hemma.

 Torsdagtema – I like

Ha en skön torsdag <3

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Blev snyggt, och det var fina kuddar 🙂 Läste om dina försök att få tag i posten…tagga inlägget, eller skriv etiketter, kanske det heter? Om du går in på redigera ditt inlägg, så hittar du där till höger, etiketter som man kan skriva in, jag gjorde det, då det gällde posten och fick svar, rätt så omgående, från dom, vad jag skulle göra…kan ju funka 😀 Skriv alltså posten…brev, osv. //Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Maria! Ja, jag glömde tagga… men skrev ett meddelande på hemsidan och fick ett telefonnummer till Posten Umeå i morse. 🙂 Kram! 🙂

  2. Freja

    Hahaha, ibland bara måste en visa upp hur snyggt det kan bli! Jag tror nog butiken uppskattade det, då kunde andra se samma sak som dig, och deras väskor kanske bvar stora nog att köpa med sig kuddarna!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, kuddarna ser onekligen finare ut där på sängen än inklämda i det där stället. 🙂

  3. Ditte

    Snygga kuddar. Och viist var det bra att du flyttade dem till en plats där de bättre kom till sin rätt. Jag skulle gärna velat ha den svartvita. Vilken tur att du hjälpte till! Kanske en lite kudde som belöning nästa gång.
    Kramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.