Marja

Den långa resan.

Måndagens överraskning.

Jag hittade ett paket i brevlådan i dag. Det var från min bloggkompis Maria och innehöll en liten ljusslinga med röda hjärtan och ett brev. Jag älskar att få brev med posten. De behöver inte vara handskrivna, det är ändå en viss känsla att hålla i ett hederligt pappersbrev.
Tack snälla Maria! Du gjorde min dag.

Jag ska leta fram en fin skål/vas att lägga slingan i. Just nu ligger den bara på byrån och den är fin där med.

slinga2

slinga

Jag är så himla trött och mår inte bra. I morse ringde jag direkt till doktorn som ska vara min nya husdoktor och bad att få boka en tid. Jag fick tid om en vecka och på torsdag ska jag till labbet för att ta en massa prover fastande. Det är en fördel att få prata direkt med doktorn, för hon kunde genast planera vilka undersökningar hon ville göra. Det kändes bra, för jag börjar bli lätt hypokondrisk.

Jag tittade på Fråga Doktorn, som gästades av Marit Paulsen och hennes Sture. De verkar så mysiga. Jag har alltid tyckt om Marit för att hon är så klok och ärlig. I dag sa hon: ”Att vara snäll är inte att vara eftergiven. Att vara snäll är att ställa krav.” Tack för den påminnelsen!

Det här är en Crassula Hotentott, a.k.a. Trollhalsband.

hottentottJag skulle kalla den Hottentottkrull, men jag antar att ordet hottentott är lika tabu som ordet neger?

”Sanna ord är inte alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna.”
(Kinesiskt ordspråk)

Ha en trevlig måndagskväll <3

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Det är bara kul att med små medel kunna glädja någon annan, och du var värd det där…alla gånger om, en liten sak, i all vänlighet 🙂 //Kram

  2. Ditte

    Det är nu tredje gången jag kommenterar det här inlägget. Någon tror att jag redan vid först tillfället ”spammar” och det gör jag ju inte.
    Vad roligt att få både brev och paket! Och ljusslingan var verkligen jättefin. Trevligt med uppmuntran!
    Trist att du inte är bra, men skönt att du fått tid hos doktorn och att prover skall tas. Man kan ju inte behandlas om ingen vet vad felet är. Så nu håller jag tummarna att du får hjälp och att du blir piggare.
    Styrkekramar och tankar till dig.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ibland blir det problem med spamkontrollen. Jag har kontaktat bloggansvarig ett par gånger om det, men det är visst svårt att fixa. Tack för att du inte gav upp, utan fortsatte försöka!
      Ja, det ska bli skönt att bli kollad av doktorn. Allt fokus har varit på mitt knä de senaste veckorna, så jag har ignorerat andra problem och skjutit upp dem.
      Kramar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.