Marja

Den långa resan.

Ingen utedag.

dagenshostbild

Det blåser ordentligt i dag. De torra löven virvlar omkring i luften utanför mitt fönster på andra våningen. I mörkret ser det ut som det brinner i grannhuset, men det är den smala björken framför gatlyktan som svajar fram och tillbaka och ger illusionen av fladdrande lågor. Tidigare i dag hängde jag i fönstret och följde björkens viga kamp med vinden. Den böjde sig dubbel när vindpustarna kom och ställde sig snabbt upp när den fick en andepaus. Jag trodde den skulle gå av, men den är seg. Bara två år gammal, för den planterades när vi flyttade in i huset.

Jag fick ett telefonmeddelande att vattengympan var inställd i kväll på grund av sjukdom. Jag tänkte att jag skulle trotsa vädret och gå en kort promenad ner till sjön i stället, men hade glömt hur fort det blir mörkt. Så jag har inte varit ute på hela dagen.
Jag har suttit och redigerat bland alla mina foton, för jag måste föra över dem till den nya datorn. Det tar tid.

Jag hittade fina sommarbilder från Finland.

En vacker korallkaprifolium.

korallkaprifolium

Ett gult sädesfält.

sadesfalt

De finska färgerna i naturen.

bilder3

Ha en trevlig torsdagskväll <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vackra höstbilder och likaså dina sommarbilder från Finland. Trevligt att vi foton ha tillgång till alla årstider.
    Kramar och tankar till dig!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det är skönt att kunna bli påmind om sommaren via foton. 🙂 Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.