Marja

Den långa resan.

GOTT NYTT ÅR!

DSCN7437

Vilken dag! Bussen anlände till Luleå nästan tre timmar försenad. I två timmar stod vi stilla vid vägkanten norr om Skellefteå och väntade på sandbilen. Blixthalkan slog till och det var omöjligt att köra. När sen sandbilen kom fick vi krypköra efter den i en lång karavan med andra bussar, tankbilar och truckar.

Som tur var hade jag tagit med mig mackor och frukt och sladden till radion. Bussen var knökfull, vi hade en hund, en katt och en liten baby med oss, men väntan gick hur bra som helst. Det var ju bara att gilla läget och nu är jag en erfarenhet rikare.

Min kompis kom och mötte mig och i morgon ska vi fira nyårsafton med hennes syster. Life is good!

Jag vill önska er alla ett riktigt TREVLIGT NYÅR!

16 kommentarer

 1. mexan

  Gott Nytt År Marja!

  Ja det var bedrövligt idag, våra barn tog sig inte ens till oss, men det löste sig då vi har 4 hjulsdrift och kunde cruisa till stan å bju på middag på lokal! Då slapp de äta mer grisarsle också för det blev Kina restaurang =)

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Kiitos Terttu! Täällä on niin hyvä olla. Hyvää uutta vuotta sinullekin! Halaus. 🙂

 2. Ditte

  Så skönt att du till sist kom fram. Men spm du säger så vet man ju aldrig vad som händer med naturens krafter. Skönt att du och de övriga resenärerna till sist kom fra,. Vill ju till att både ha varma kläder och extra mat om man skall ge sig ut med SJ, buss eller bil i vintertider.
  Jag vill tacka för detta år och all trevlig läsning och önskar dig Ett Riktigt Gott Nytt år.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack själv Ditte för att du är en så fin bloggkompis! Gott nytt år till er alla! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.