Marja

Den långa resan.

Fototriss: Fåglar

faglar

skrek3

faglar4

Fototriss

Ha en skön söndag <3

10 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Fina bilder, kollar in den andra fågeln som grävt ner sina fötter i sanden 😀 Ha en fin söndag! //Kram

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Tack Maria! Ja, det blåste ganska kraftigt den dagen jag fotograferade den andra fågeln, så den behövde nog lite stöd i sanden.

 3. Ditte

  Vackra fågelbilder,om än olika, och du fångade just ögonblicket. Den första fågeln blickar ut över sin värld och ser oanade möjligheter och i bild nr 2 har fågeln stannat upp i sanden och i bild nr 3 är anden nöjd med att var i sitt rätta element och att vara på väg.
  Kramar!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Fåglar är lite svåra att fotografera för de är ju sällan riktigt stilla. ☺
   Kram!

 4. Paula i pörtet

  Hej, vilken snygg kvinna i sina bästa år på nytaget foto! Snygg frisyr och snygg färg också! Jag ska äntligen bli klippt på onsdag, det är snart ett halvår sedan, då förstår du hur skogstrollet ser ut…bedrövligt.
  Men det är ju så besvärligt att ta sig in till stan, en enda busstur, klockan tio, fixa hundvakt, osv. Nu tiggde jag mig till en tid av en frisör i byn som numera bytt yrke men kan i bästa fall övertalas att göra ett litet undantag…
  Snön vräker ännu ner här, igår sken solen men det blev kortvarigt. Trots allt går vi in i april och dagarna är långa och ljusa.
  Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Men tack Paula! Ja, nu är mitt hår nästan helgrått… lite mörkt finns kvar under. Det tog ett par år att få ur det hennaröda, men jag är nöjd.
   Jag klipper mig var femte vecka och har gått hos samma kille de senaste tio åren. 🙂 Vet inte vad jag ska göra när han en dag går i pension. Fast då är jag väl så gammal att håret inte längre växer. 🙂 🙂
   Tänk att ni fortfarande får så mycket snö. Det har regnat hos oss i dag, så nu är den sista snön ett minne blott.
   Ha en fin vecka! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.