Marja

Den långa resan.

The Mätt i Sundbyberg.

I dag blev det en utflykt till Sundbyberg för att träffa min barndomsvän Gun-Britt. Jag valde tunnelbanan före pendeltåget, eftersom jag alltid springer upp på fel spår när jag skall med pendeln… men när jag stod i den låånga rulltrappan ner ångrade jag mig nästan.

Jag känner mig väldigt udda när jag åker med tunnelbanan, för alla andra sitter med sina smartphones. Jag smygtittade  när tjejen bredvid mig bläddrade i sin telefon på twitter, eller var det kanske insragram, och konstaterade att varannan bild var på en slank tjej som visade sin figur i bara underkläderna, framifrån och från sidan. Med magen indragen. Så tragiskt!

Gun-Britt och jag åt lunch på ett trevligt ställe som heter ’The Mätt’. Kul namn. De kör med ekologiska råvaror och vi åt en god medelhavsinspirerad buffé. Behagligt mätta gick vi sen till Loppisgallerian på Sturegatan. Vi var också inne i Telias butik för att fråga om de kunde hjälpa mig med mina bilder,  men det verkar som det inte är meningen att man ska blogga med bilder på plattan. Antingen får jag fara till Samsung i Kista eller ringa Samsungs support. Jag ska börja med att ringa i morgon. Att det ska vara så svårt att hitta en app som öppnar och sparar mina bilder.

Här får ni tänka er vackra bilder på äppelblommor  och vitgula magnolior.

Ha en trevlig tisdagskväll!

.

2 kommentarer

 1. Ditte

  God kväll! Jag tänker mig äppelblommor och vita magnolior….Och det går ganska bra.
  Vad trevligt med ett besök i Sundbyberg hos din barndomsvän, förstår att ni hade mycket att prata om.
  Och vilken bra restaurang ni hittade, den skall jag komma ihåg.
  Jag åker då och då till Sundbyberg men tar pendeltåget. Tycker det är smidigast och snabbast. Men vet inte om så är fallet, men rent känslomässigt är det så, ett stopp vid Karlberg och sedan Sundbyberg. Dessutom ovan jord!
  Nu väntar John Blund och imrogon ses vi. Jättetrevligt!
  Kran!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, den lilla restaurangen rekommenderar jag verkligen. Vet inte vilken gata den ligger på… men du kan googla, för de har en hemsida.
   Vi ses i morgon. ☺ Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.