Marja

Den långa resan.

Havet

Jag var inte ensam om att fotografera solnedgången över havet.

IMG_20150531_214155

Det blåste friskt (och skönt) och vågorna rullade högljutt in mot stranden.

IMG_20150531_214040

Det finns en orsak till att jag valt ett hotell vid havet.

I dag har jag sovit i omgångar. Det blev lite dåligt med sömnen på båten. Det gungade på Ålands hav, sen blev det lugnt och så gungade det igen. Två gånger steg jag upp och kollade på Tv-skärmen hur långt vi kommit.

Jag sov en stund på eftermiddagen, sen gick jag och åt middag och så somnade jag en stund igen med balkongdörren på glänt. Så skönt! Sen har jag sprungit i de långa korridorerna och kollat var jag ska vara på behandlingarna i morgon. Motion är bra.

På kvällarna får jag hänga i foajén med alla andra som behöver wi-fi. De har väldigt gott kaffe här. Smakar bränt och det blir skum på ytan när det kommer ur maskinen.

Ha en skön söndagskväll!

 

 

3 kommentarer

 1. Ditte

  Vackra bilder! Kan tänka mig att du fotat med ”paddan”. Undrade just hur du hade det ute på havet eftersom det blåste en del även här inne hos oss på kanalen.
  Men skönt att du kunnnat vila. Härligt att bo vid havet och somna till vågornas brus.
  Kram!

 2. Ditte

  Vilka vackra bilder! Antar att du tagit dem med paddan….
  Skönt att bo vid havet och kunna somna till vågornas brus. Men jag förstår att sömnen blev lite orolig över havet p.g.a. blåst för även här inne i Hammarbykanalen blåste det rejält. Fint att kunna slumra lite då och då under dagen.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, det går ju att fotografera med paddan, men då måste jag bära med mig den och planera fotograferandet. Sen går det ju inte att zooma med den, men den ska få följa med in till stan i dag ifall jag hinner till Gamla stan, för det är ju alltid trevligt med en bild i bloggen.
   Ha det så bra! Jag såg att det regnade i Stockholm i dag, men ni ska ju fara till Spanien i morgon, så det gör väl inte så mycket. Kram! ☺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.