Marja

Den långa resan.

Tillbaka på Söder.

Då är jag tillbaka på Söder i Stockholm. Den lilla lägenheten var precis som jag lämnade den för en knapp vecka sedan och min känsla var att jag  bara varit ute på ett litet äventyr…ett trevligt litet äventyr.

Överfarten från Tallinn var lugn och jag sov gott hela natten. Sen tog jag tunnelbanan från Gärdet och det tog mig ca 20 minuter att komma till Skanstull med byte på T-Centralen.

Johanna och Ronja har varit här och jag fick höra hur de haft det på Gotland. De var så nöjda med resan. Vi gick och åt middag på Vapiano och sedan såg vi en komedi på Net Flix. En perfekt fredagskväll. 

God Natt mina vänner!

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Hemma på Söder låter trevligt! Väldigt trevligt! Och med lite skön sommarvärme. Mysigt med både Vapiano och film tillsammans med de dina.
  Skönt med lugn överfart…
  Kram!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Vi åt pasta på Vapiano den här gången och det var gott och trevligt.
  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.