Marja

Den långa resan.

Hemma och det regnar.

stenen

Oj, det blev visst en bloggfri dag i går. Bussresan hem gick bra, förutom att bussvärdinnan försökte köra samma film två gånger. Jag protesterade och då satte hon på en film som jag inte ville se, så jag lyssnade på radion i stället och så tror jag att jag slumrade till en stund.

Det är alltid skönt att komma hem och nu har jag varit ute och rantat så mycket att jag tänker stanna hemma ett par veckor i alla fall. Men jag är mycket nöjd med resan norrut. Vädret har varit underbart varmt, myggen har inte besvärat alltför mycket och dagarna har varit fyllda med upplyftande samvaro.

I dag har det regnat hela dagen, men jag tog på mig cykelcapen och for iväg till Ålidhems centrum för att handla lite mat. Jag valde cykelvägen längs skogsbrynet och det var så friskt och skönt och grönt. Jag tror att det är som vackrast nu.

Sen har jag gått igenom posten, bläddrat genom tidningarna som kommit, betalat räkningar och tvättat. Den stora resväskan jag hade med mig till Stockholm ligger fortfarande på sovrumsgolvet… i morgon ska jag ta mig i kragen och packa upp båda väskorna. Sen hoppas jag att det slutar regna så jag kan fixa till balkongen.

Ha en skön onsdagskväll <3

 

4 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det är alltid skönast att sova i den egna sängen. 🙂 Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.