Marja

Den långa resan.

Fototriss: Så här ser det ut där jag är – sommar.

Sommaren är sen här uppe i norr, men maskrosorna har blommat ut.

maskrosor

Syrenen blommar för fullt,

syren

och lupinerna är på gång.

lupiner2

Fototriss

Ha en skön helg <3

12 kommentarer

 1. cissi

  Varje gång jag ser bilder från norr blir jag fascinerad över hur stor skillnad det är i vårt land. Och vad härligt för er att ha allt det vackra framför er!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag var uppe i Norrbotten över midsommar och där är sommaren ännu mer försenad. Jag hade svårt att hitta vilda blommor till en midsommarbukett. 🙂

 2. Anneli - A'la Foto

  Nu vet jag inte riktigt hur högt upp i norr du menar men det är väl inte så stor skillnad mot Östergötland. Här blommar både syren och lupiner! OCH maskrosorna är utblommade! 😉 Fina bilder dock! Jag gillar lupinbilden lite extra!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Anneli! Jag bor i Umeå och det är långt norrut om man jämför med Östergötland. Fast det har ju varit en kall vår i hela landet, så skillnaden är kanske inte så stor…

 3. Sandra från Finland

  Också här i Österbotten är sommaren sen av sig. En kall vår och försommar har gjort att syrénerna inte ens har blommat på alla ställen! Själv väntar jag ivrigt på att de vita midsommarrosorna ska börja blomma, de är mina favoriter av alla sommarblommor.

  P.S. Jag kommenterar inte så mycket nu under sommaren, då jag läser bloggar med ojämna mellanrum på en lånad surfplatta, men det är alltid så trevligt att få läsa vad du företar dig och funderar kring! 🙂

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ja, i år får vi vänta på blommorna, men de kommer nog så småningom. ☺
   Ha en skön sommar! Kram Sandra!☺

 4. Anemonen

  Ja ni ligger lite efter för här nere har syrenen blommat över. Egentligen borde man åka norrut för att få uppleva blomningen en gång till. Iaf jag som älskar blommor. Finfint bidrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.