Marja

Den långa resan.

En härligt långsam dag.

I dag hade jag bjudit in grannen på fika på balkongen. För första gången någonsin ville jag ha en riktig duk på bordet, inte bara en tablett. Jag gjorde ju mig av med så mycket när jag flyttade, men jag hittade en ’påskduk’ som fick duga.

ballen

Million bells har tagit sig. Jag har två, en på var sida.

millionbells

millionbells2

Och kryddorna är fina.

kryddorna

Det var varmt och skönt och vi njöt av att sitta där ute, på skuggsidan. Sen flyttade vi så småningom in i soffan. Kaffet blev riktigt gott i den nya percolatorn och vi hade riktigt trevligt.

En långsam dag var precis vad jag behövde efter gårdagen.

Ha en lugn onsdagskväll <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Så trevlig din balkong är och extra fin blir den med alla dina blommor och örter. Kul att ”bellsen” tagit sig. Mysigt att sitta här och fika.
  Så bra att du är nöjd med ni perculator. En sådan har jag inte haft men väl en ”Don Pedro” som ordnade gott kaffe. En presskanna har vi också och den fungerar bra.
  Kanske är det nu dags även för mig med en perculator. Får fundera på saken.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, grannen tyckte också att det var mysigt på balkongen och nu har jag vant mig vid de gröna vindskydden. 🙂 Jag har en liten presskanna för en kopp/mugg och jag valde mellan en större och perkolatorn. Jag blev riktigt nöjd med den och lyckades koka kaffe jag inte var missnöjd med.
   Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.