Marja

Den långa resan.

En doft av jasmin.

stulet

Jag stal ett par Schersminkvistar när jag var ute och cyklade i går kväll. De doftar starkt, så jag har bara ett par små blommor inne och resten får stå ute på balkongbordet.

stulet3

Jag tog också en tur till lekparken där det var så skräpigt och nu var det uppstädat. Skönt!

I går drog jag på mig plasthandskarna och gjorde sommarens skitgöra… torkade av moluckerna till sopnedkasten på gården. Jag gjorde ju det förra sommaren också, så nu hade jag vanan inne. Jag använde bara våtservetter för städning, tog tre åt gången och nya hela tiden. Luckan där man kastar matavfall i bruna papperspåsar hade ett tjockt lager av ?? och små flugor flög omkring där inne. Jag skulle vilja att någon kom och spolade rent i behållaren där nere i marken, men enligt HSB går det inte. Jag ska kolla upp om man inte kan spola rent och sedan suga upp vattnet…

Det tog mig bara 40 minuter att torka rent båda luckorna, men när jag kom in var jag helt slut och blev tvungen att lägga mig och vila på soffan. Antagligen för att jag hållit andan nästan hela tiden och inte kunnat syresätta varken hjärnan eller musklerna som arbetade.
Jag har lovat torka rent grannhusets molucker också och de är s.k.i.t.i.g.a för de har aldrig rengjorts på de snart tre åren vi bott här. Men det ska nog gå bra och efteråt kommer det att bli så fint.

Kvällens cykeltur avslutades på OK där jag köpte en stor glass som belöning. Det var jag värd.

Ha en skön tisdagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.