Marja

Den långa resan.

En lugn dag.

I dag var det lämpligt väder att ta det lugnt en dag. Mulet och enstaka regnskurar.

I går träffade vi Johannas halvsyster, som bor i Umeå, men som nu var på väg utomlands. Jag har alltid fått träffa henne i olika sammanhang, oftast på somrarna och det är jag glad över.

Var stämmer man träff i den här stan? Utanför Åhléns,  så klart. Där står alla på rad med mobiltelefonen i handen och spanar mot uppgången från tunnelbanan  (T-Centralen).  En efter en får någon napp, nya väntande tillkommer och får man stå länge, känner man sig nästan som en panelhöna.

Vi gick och fikade på Kulturhuset, sen invaderade vi Panduro på Kungsgatan och så for vi hem till mig och hängde, eftersom det ändå regnade. Vi handlade mat på vägen och hade det riktigt trevligt.

I dag skulle jag tvätta och sedan messade jag flickorna att jag tänkte  koka laxsoppa. Passar bra när det regnar. Johanna har suttit och scrappat, Ronja har läst och jag har försökt få till en ny baksida på en handspegel som ligger här på hallbordet. Få se hur jag lyckas.

På Panduro hade de plockat ihop en ’överraskningsbag’ för 99 kronor. De påstod att innehållet var värt ca 400 kronor. Jag var så fräck att jag kikade ner i en och tyckte att det såg bra ut, så jag köpte den. Vi blev inte besvikna! Påsen innehöll en massa fina saker och värdet var säkert det angivna. Det var ju verkligen lyckat,  eftersom jag inte har något med mig här och det som blir över, får Johanna ta hand om.

Johanna scrappade två fina layouter i dag. Här är den ena.

IMG_20150730_235758

God Natt mina vänner!

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vad roligt att du har så fina dagar i Stockholm och att titta in på Panduro, även om en inte är så pysslig, är väldigt trevligt.
    Vilket fynd du kom över!
    Och vilka fina resultat!
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.