Marja

Den långa resan.

Bilder som berör och kommer nära.

På Instagram följer jag bl.a. Fotografiska Muséet i Stockholm, eftersom jag gillar att titta på fotografier. Just nu gästas kontot av Magnus Wennman, prisad fotojournalist på Aftonbladet. Han befinner sig vid ungerska gränsen och bevakar flyktingsituationen med sin kamera. Hans fotografier berör starkt och så även texterna till dem. Samtidigt som de är rykande färska, ger de en naken bild av denna stora tragedi och kryper så nära, nära…
@fotografiska lägger han ut svartvita bilder men på hans eget Instagram @magnuswennman finns även bilder i färg.

Han har också en blogg  https://wennman.wordpress.com/

Ha en bra torsdag <3

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.