Marja

Den långa resan.

’Jag är Ingrid’

ingrid

I dag blev jag bjuden på bio. Det är inte ofta jag går på bio nu för tiden, vilket är synd. Förr kunde jag gå ensam på filmer jag ville se, men nu går jag hellre på teater, dansföreställningar eller konserter. Ska jag vara riktigt ärlig tycker jag att det är liite jobbigt att sitta i en mörk biosalong med en stor duk och högt ljud. För mycket ljud och ljus. Det tar ett tag innan jag kan slappna av… känner av litenheten och klaustrofobin.

Så ock i dag, men efter en stund gick det bra och filmen var intressant. Kanske lite lång. Jag gillade formatet, att det är en dokumentär och inte en spelfilm. Och Ingrid var ju verkligen en speciell kvinna och konstnär… och så vacker. Sen kan man ju ha synpunkter på att hon periodvis satte karriären före barnen.

Helgen har gått utan att jag gjort ett skvatt. Jag bara lodar omkring. Hade tänkt vinterstäda balkongen, plocka upp träplattorna längst ut på kanten så att de inte förstörs av ev. snö och lägga dem under en presenning, men sen har det ju varit så varmt och fint att det inte känts nödvändigt än.

Nu börjar en vecka med mycket aktiviteter och om två veckor hoppar jag på tåget till Stockholm. Lägenheten på Söder är ledig några dagar och jag känner för att få krama mina nära och kära. Yippee!

Ha en lugn måndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Ja, den filmen vill jag se och jag vet att även Ewa Dahlgren har varit med och fotograferat…
    Kul att du kommer till Stockholm, förstår mycket väl att du vill dit till dina nära och kära och ja säkert även til staden. Vet att jag kommer hem den 11/11. Tänk om du var kvar då. Hoppas!
    Och du, nu kommer en ny vecka då du kan göra dte du inte har gjort på balkongen och annat. Alltså om andan faller på.
    Kram och natti!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, filmen är absolut sevärd. Jag kan bara stanna en vecka i Stockholm och åker alltså hem redan den 6/11. Synd, men jag kommer fler gånger. 🙂
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.