Marja

Den långa resan.

Onsdagstema: Förvånande

förvanandeVisserligen ser de ut som läckra gräddbakelser, men för mig är det förvånande att man låter sina cyklarna ligga så där utanför ingången till huset. Ägarna måste ju passera dem varje gång de går ut och in.

I dag har jag rest upp dem och ställt alla cyklar som står huller om buller i snygg rad. Till nästa vinter har vi förhoppningsvis byggt cykelskydd.

Onsdagstema

Ha en skön onsdagskväll <3

6 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Det bor väldigt många ungdomar/studenter i huset och det verkar som de inte har fått med sig så mycket hemifrån. Jag sitter i bostadsrättsstyrelsen och tar mig därför friheten att styra och ställa med dem. 🙂

 1. Maggan

  Du skämmer bort dina grannar. Låt dom sköta sina cyklar själv om dom ska använda dom. MEN visst är du en ”omhändertagande granne”. Hoppas dom uppskattar dina tjänster. Förstår att det är ungdomar som är van att föräldrarna sköter sådana här triviala tjänster för sina barn. Du är en klippa i huset där du bor och jag hoppas du får ”credit” för det du gör.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag vet… men de här cyklarna låg i vägen och hade legat så i ett par veckor. Hoppas de märker att jag lyft upp dem. 🙂 Alternativet hade varit en arg lapp på ytterdörren och det gillar jag inte. Och så länge ingen skapar oreda för att ’jävlas’ med mig, så har jag inget emot att fixa saker och ting för allas trevnad. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.