Marja

Den långa resan.

Vinterbilder

-16 grader i dag och till en början mulet. Men sen tittade solen fram och jag skyndade mig ut. Gick genom skogen ner till sjön. Det har snöat lite det senaste dygnet, men snön är lätt som puder. Minsta vindpust får den att ’snöa’ ner från träden. Magiskt! Tyvärr var jag alldeles för långsam med kameran för att hinna fånga det.

Nere vid sjön blåste det som vanligt och kylan nöp i kinderna. Solen låg lågt, smög på marken och letade sig fram mellan träden. Tog en liten skogsstig hem och kände att jag inte ville gå in. Jag fick inte nog av det vackra.

Ungefär 300 meter raka vägen från min bostad ligger en badstrand med en fin björkallé, handikappramp ner i vattnet och två banor för beachboll.

vinterbilder3

Fler bilder från dagens promenad.

vinterbilder

vinterbilder2

vinterbilder6

vinterbilder5

vinterbilder7

Den här bilden kommer förmodligen att arkiveras i min ’naughty file’.

naugtyfile

Nu ska jag iväg på terminens första akvarellmålning.

Ha en skön onsdagskväll <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Tack för en fin promenad i ditt vackra vinterlandskap men härliga bilder. Du förmedlar verkligen känslan av att vara just där.
  Och tänk så annorlunda mot sommaren.
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Det är ju charmen med de olika årstiderna att samma natur kan vara så olika. Jag njöt verkligen av vintern i dag. Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.