Marja

Den långa resan.

Uppdatering

klararmig

Finskt pörtebröd aka ’efterugnsbröd’, siratakinudlar, jordgubbar och ja, en semla där i bakgrunden. Jag festar loss.

Båsloppisen tar upp mycket av min tid. Jag har fyllt på båset ett par gånger, men tycker att det går trögt med försäljningen. Helst skulle jag vilja vara där två gånger om dagen för att hålla ordning i båset, folk river och sliter och lämnar allt huller om buller. Ett välordnat och överskådligt bås verkar då attraktivt för mig. Ibland kommer jag på mig själv med att plocka i ordning andras bås.

I torsdags ringde min doktor angående mitt blodtryck. Nu hade det ju stabiliserats och för övrigt tyckte hon inte att mina värden var såå dåliga, vilket var konstigt för när de var bättre för ett år sedan var hon missnöjd. I alla fall så var hon väldigt uppmuntrande och tyckte framför allt att jag är bra på att hålla koll och ta min (o)hälsa på allvar. På kvällen var det vattengympa och så var min oro ur världen. För den här gången.

Helgen har gått så himla fort. Nu börjar en ny vecka och en ny månad och jag har lite att ordna med. Och så loppisen förstås.

Ha en fin söndagskväll <3

 

6 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag trodde jag skulle få en utskällning, men hon sa bara att det där fixar du…
   Jag tänker ständigt på hälsan… blodsockret och vikten i första hand. 🙂
   Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Javisst är det praktiskt när någon annan sköter själva försäljningen. Nu kan jag även följa min försäljning på mitt konto på deras hemsida. 🙂

 1. Ditte

  Aha, jag trodde att du själv var på plats…Men visst är det bra att kunna ha koll på håll. Skönt med en uppmundtrande läkare och vad gäller värden så är det så olika vad som anses ok och inte.
  Du rör dig och du går på vattengympa och äter hälsosamt. (Vissa undantag måste man ju få göra.)
  Ny vecka, ny månad och mycket som händer.
  Önskar dig allt gott.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag var ju hos diabetessköterskan som tyckte att doktorn skulle ta ställning till mina värden och då främst blodtrycket, så hon hade bokat en telefontid. Jag tror att mina värden hade påverkats av infektionen jag hade i käken, immunförsvaret har fått jobba på fler fronter. Jag tycker jag sköter mig så bra jag kan.
   Ha en bra vecka! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.