Marja

Den långa resan.

Onsdagen försvann.

Nu har jag börjat få sån där nonsensskräppost i massor igen. Alla är kommentarer till samma blogginlägg, ett väldigt gammalt. Verkar som att spamfiltret släpper igenom vid vissa inlägg. Förra gången löste jag det genom att radera hela inlägget. Är det något viktigt får man väl kopiera bilder m.m.

Onsdagen försvann på ett småtrevligt sätt. Jag sov länge… ingen värk i natt, men knät är svullet och vätskefyllt. Typisk artrit, d.v.s. tillfällig inflammation.
Jag har skottat på balkongen igen, kunde knappt öppna dörren för all snö. Jag längtar till sommaren när jag kan sitta där ute igen. Sen har jag plockat och plockat och ställt saker på sina platser. Nu ser det ganska prydligt ut här.
Föreningens ordförande kom med en sak vi skulle skriva under och i morgon ska jag gå till HSB med papprena. Nu ska de nya stadgarna till Bolagsverket för godkännande och så är det klart. Hon satt en stund och pratade… vi kommer bra överens och jobbar bra ihop. Sen ringde det på dörren och en av mina små söta grannar var så orolig för hon hade råkat kasta matsoporna i fel moluck. Äsch, sa jag, det hade varit värre om det hade varit tvärtom, att brännbart hamnat bland matsoporna. Mat brinner, men det som inte är mat kan inte bli biogas.

Ha en lugn torsdagsnatt <3 

 

 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vad trist med dessa spam! Hoppas det ordnar sig.
  Och att ditt knä ska vara besvärligt är illa, påverkar ju hela rörligheten. Men kanske blir det bättre av att du får vila dig.
  Ja, våren kommer väl men nu tycks ha mycket snö just nu.
  Vet att även Stockholm har lite.
  Här är det i alla fall snöfritt men det har känts kyligt idag även fast termometern visade på +15. Kalla vindar.
  Stor kram från mig.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Nu har spamen slutat, så jag behöver inte ta bort inlägget. Ibland, inte ofta dock, slinker de igenom filtret.
   Knät är lite bättre i dag och jag har sovit bra. 🙂
   Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.