Marja

Den långa resan.

Seg på en söndag.

solros2

Högst uppe på hyllan blåser det lite.

Visst får man vara lite seg på en söndag? Jag får ju gärna dåligt samvete när jag låter en hel dag gå utan att ha gjort något. Inte för att jag har något överhängande jag måste göra… utan det är väl den där Luther som sitter i ryggraden.

Exet for med tidiga morgonflyget och jag vaknade till, men somnade om och sen gick hela förmiddagen. Ute har det varit ett par plusgrader och mulet. I natt när jag var uppe såg jag att  regnet hade frusit till vackra isränder på hörnfönstret, som glimmade i gatulyktans sken. Vackert!

För att komma ut, spände jag fast påsarna med tidningar på min lilla bagagekärra, tog en klirrande påse med glas och flaskor i andra handen och gick iväg till återvinningen. Där var det fyra bilar före mig och jag konstaterade nöjt att de flesta hushåll nog är bra på att återvinna. Sen gick jag en omväg hem i det friska vädret och var ganska nöjd när jag kom hem igen.

Nu ska jag skruva isär stolen som gick sönder och gå upp med den till förrådet, där den får vara tills jag får hjälp med att köra den till stora återvinningen.

Ha en skön söndagskväll <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Ja, Luther tynger ibland våra axlar och det känns ganska onödigt.
  Tycker det låter som en behaglig söndag. Och stolarna kom ju ut….
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Vi ignorerar Luther! 🙂 Ser fram emot att få skaffa en ny fin stol. 🙂
   Kram! 🙂

 2. Caanita

  Nog måste det väl kännas bra att ha ett så pass gott förhållande till sitt ex, att ni kan tillbringa ett veckoslut tillsammans?
  Inte minst för dotter och dotterdotter.
  Tummar upp, för kloka och sansade personer!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Javisst… vi är goda vänner och respekterar varandra, men tre-fyra dagar räcker. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.