Marja

Den långa resan.

Snälla…

istappar

Jag hittade så fina istappar i dag med när jag promenerade till Ålidhem. Det var en hög snövall mellan cykelvägen och busken, så jag kom inte så nära som jag ville komma. Jag fick zooma i motljus, men hoppas att de syns ändå.

Det var molndis framför solen, men annars var det fint ute. Solglasögonen behövdes verkligen mot det speciella ljuset och den bländvita snön.

I morgon ska jag till tandläkaren och påbörja min ’tandlösa’ vår. Jag är lite nervös, så, snälla, håll tummarna för mig på förmiddagen, så återkommer jag mot kvällen.

Ha en lugn torsdagskväll <3

6 kommentarer

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack söta du! Det gick hur bra som helst. 🙂 Vet inte varför jag var så nervös i går kväll. 🙂
   Kram!

 1. Judy

  Lovely pictures with the icicles that are visible! Good thing you had sunglasses to protect your eyes. All the best as you are at the dentist. My fingers are crossed. Have a good evening! Hugs! Judy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.