Marja

Den långa resan.

Det är lugnt.

Tack för alla tummar och tankar! Tandläkarbesöket gick bra. Den här tanden var mycket lättare att dra ut… då var det mycket jobbigare att göra det där avtrycket och sitta och panikandas genom näsan i 3 minuter. Och det var ändå bara ett litet avtryck på ena sidan.

Orsaken till att jag var lite nervös i går kväll, var att jag hade känt mig yr hela dagen. Jag blir ju det ibland och det är lite obehagligt att gå omkring och känna sig lite småfull och ta små snedsteg när jag går ute. Ibland undrar jag faktiskt om folk tänker att tanten är full. Man vet ju aldrig.

Det var underbart vårvinterväder i dag igen och jag tog en tidigare buss in till stan för att ha tid att gå genom Vänortsparken i lugn och ro. Det var en mycket bra idé. En främmande kvinna, en stor hund och jag stod bredvid varandra och suckade av välbehag över solen, den vita snön och den absoluta vindstillheten. Hunden puffade lätt på mig och kvinnan sa att den brukar aldrig annars gå fram till obekanta. Det var ett fint möte som bestämde känslan inför tandläkarbesöket.

Bilder från parken:

parkenidag

parkenidag2

parkenidag4

parkenidag3

parkenidag5

Ha en lugn torsdagskväll <3 

6 kommentarer

 1. Ditte

  Vilka vackra vårvinterbilder! Och så härligt med solen som skiner och den fina blå himlen.
  Så skönt att tandisbesöket gick bra! Jag är också orolig innan. även om det bara är en vanlig undersökning. Barndomens trauma från hårdhänta tandläkare sitter i.
  Vilket fint möte med hunden och hundägaren. Sådana möten blir man glad av.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Synd att jag inte orkade gå ut sen på eftermiddagen… hoppas jag är piggare i morgon. 🙂
   Kram!

 2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Kälken är lite ovanlig så där mitt i parken. Vanligtvis har man ju sådana ute på isen.
  Vi får verkligen hoppas på en fin helg. 🙂 Kram!

 3. Paula i pörtet

  Nej men titta, inte bara jag som fotar snögubbar! Men du, har du fått reda på varför du känner dig yr ibland? Jag drabbas av samma sak nämligen, plötsligt kan jag känna att golvet gungar under mig…inget farligt men obehagligt när det händer. Jag kan tänka mig att en orsak är blodtrycket, jag äter ju flera mediciner mot högt blodtryck. Kan också vara en biverkning av andra mediciner, elle som i mitt fall, kanske har att göra med att blodflödet till hjärnan bara fungerar på ena sidan. Inte tror jag att folk ens märker av att du beter dig konstigt, det är nog mest vad man själv känner. Ha en skön vinterhelg, nu är ljuset åter och kalla nätter avlöser varmare dagar, kan inte bli bättre!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag älskar snögubbar! 🙂 Jag äter också mediciner mot högt blodtryck, men min yrsel kommer från nacken. Jag har två kotor som sitter ihop och ibland knakar det till och de fastnar i ny position och då känner jag mig så där lätt i huvudet, spänner mig och tar snedsteg… Jag blir inte yr så att allt snurrar, utan snarare ostadig som om marken rörde sig. Det brukar gå över efter ett par dagar. Så länge ingen stor nerv ligger i kläm, kan man inte göra något.
   Ha en skön helg! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.