Marja

Den långa resan.

Betänksam.

Möte med bostadsrättsföreningen i kväll och jag känner mig överkörd. Funderar över vad som egentligen hände. Jag har varit drivande i ett ganska stort projekt och tycker jag har hittat en bra lösning och bra personer att samarbeta med. Nu blev jag beordrad att ändra strategi. Det innebär en massa extra arbete och jag vet att vi ändå kommer att hamna där vi är i dag…

Jag vill smida medan järnet är varmt, jag vill få saker och ting gjorda. Är jag för entusiastisk? Finns det en avundsjuka bakom det faktum att jag tagit saken i egna händer bara för att jag erbjöds ett tillfälle?

Just nu känns det som att jag inte orkar/har lust att fullfölja projektet och det känns som ett stort nederlag.

Ska sova på saken. God Natt mina vänner<3

4 kommentarer

 1. Märta

  Ibland kan vissa motsträviga vara utan kunskap eller tror sig veta. Visst skulle det vara bra att direkt smida vidare. Du har ju fixat kontaktpersoner, studiebesök mm. Jag tror inte ”de” vet hur mycket energi det går åt att fixa allt. Jag skulle gärna ha dig som hustomte hemma 🙂 driva på, kolla saker, se med andra ögon. Stor styrkekram. Du gör det toppen <3

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Märta! Jag har mailat en person på HSB för en ’second opinion’.
   Kram! 🙂

 2. Ditte

  Undrar om det fanns någon förklaring eller motivering till varför du ”kördes över”. Känns verkligen jättetrist att bli beordrad att ändra strategi. För min del hade jag nog avsagt mig uppdraget om jag beordrats till något. Var finns då samarbetet? Att diskutera fram en annan lösning hade varit en sak men att bli beordrad….
  Fundera över hur du vill göra och det är trist att återgå till ruta ett igen.
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Förklaringen är att jag tagit initiativ och agerat så långt jag kunnat innan jag nu behövde ett beslut att gå vidare. Inte populärt att agera på egen hand, så jag blev så att säga satt på plats, men vad gör man när de andra inte vill göra något?
   Jag har haft en lång mailkonversation med en person på kontoret i dag som stärkt mig och ska prata med ordföranden i morgon. Innan nästa möte tänker jag inte göra något.
   Det kommer att ordna sig.
   Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.