Marja

Den långa resan.

Pysseldag

marja

Kortet med de japanska motiven blev så fint, men jag kan tyvärr inte visa det förrän om några dagar. Däremot kan jag visa vad jag lekte med sen. Akvarellutmaningen, där jag slog ihop tre teman: linjer, rött och mitt namn. Att skriva text med akvarellpenseln är inte det lättaste och det har jag faktiskt inte gjort tidigare. Jag tränade och tränade och sen bestämde jag att det får duga. Blev bara nöjd med första bokstaven. Vet inte om jag är intresserad av att lära mig mer.
Jag har skurit ut små bitar på 15 x 15 i tjockt akvarellpapper, så jag kan använda båda sidorna. Meningen med den här utmaningen är att träna på olika saker. I morgon ska jag måla något i rosa.

Det var trevligt att fara hemifrån och sitta och pyssla en hel dag. Vi sitter och pratar, dricker kaffe och äter medhavd matsäck, tar bloggpauser, scrappar och målar. Väldigt avstressande och roligare än att sitta ensam hemma och knåpa.

Nu börjar en ny vecka igen med nya aktiviteter. I morgon har vi möte med bostadsrättsföreningen och jag är förberedd. Tror jag. Sen har jag bara trevliga aktiviteter resten av veckan.

Ha en lugn måndagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vilken trevlig och avkoplande dag! Verkligen!
  Jag tycker ditt kort blev fint, men jag förstår att det var svårt att få till bokstäverna med akvarellpenseln. Jga har ju försökt mig på att få till kinesiska karaktärer med pensel och de gick inte att förstå….
  Vad roligt att senare få se ditt japaninspirerade kort. Kan tänka mig att det blev fint.
  Önskar dig nu allt väl inför kvällens möte….
  Stor kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Ibland är det skönt med en dag när man är frånkopplad från omvärlden. Jag har förstått att man ska ha en speciell pensel för akvarellskrift, men det är tills vidare överkurs för mig. 🙂
   Mötet gick bra!
   Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.